Om oss

Pa-So Produkter AB

Pa-So Produkter AB startade sin verksamhet 1983.
Företagets signum genom åren har varit våra Arbetsbockar i specialstål.
Med tiden har fler produkter tagits fram och vi har idag ett brett sortiment för byggindustrin samt uthyrningsföretagen.

Företaget grundades av Sören Björk, Byggledare och hans kompanjon Reine Södergren, verktygsmakare. Sören och Reine ägde företaget fram till 2013 då Pa-So Produkter gick igenom generationsskifte. Deras barn Patrik Björk och Sophie Södergren övertog därefter som ägare. Patrik och Sophie är även initialerna i Pa-So.

2022 ingick Pa-So Produkter i KB18 företagsförädling AB koncernen, där ingår vi i branschområde Byggservice tillsammans med Svensk formteknik AB. Därmed är framtiden för Pa-So Produkter tryggad. Pa-So Produkter kommer satsa större mot byggindustrin samt uthyrningsföretag och industri i Sverige samt Europa.

Patrik Björk fortsätter som VD och bygger upp en organisation som kommer bygga på snabba leveranser och kvalitet av våra tillverkade produkter, vi kommer även bygga upp en effektiv säljorganisation och en produktutveckling som ligger i framkant.

Idag tillverkar vi bland annat flera typer av arbetsbockar, trappstegar, arbetspallar, lösa byggsteg, monterings-, vägg- och gjutstöd samt trappor, ramper och plattformar för bodetablering allt utvecklat av Pa-So Produkter AB.

Vi erbjuder också tillverkning av specialprodukter om önskemål finns.

  • Tillverkningen av våra produkter finns i Avesta.
  • Stålet i våra produkter kommer från SSAB.
  • Ytbehandlingen på våra produkter görs i Eskilstuna.

Vi har helt enkelt svenska produkter. Pa-So Produkter jobbar aktivt med produktutveckling och söker alltid nya idéer för att kunna utveckla så säkra och användbara produkter.

ISO9001 och ISO14001 är en självklarhet för oss, Kvalitet samt säkerhet och hållbarhet.