Ny Produkt, Parabolstöd

DSC_0167DSC_0170

Är ni som fastighetsägare trött på paraboler som skruvas fast i balkongräcken, fönsterkarmar, putsade fasader och kablar som hänger kors och tvärs? Då har vi lösningen!

Med parabolstödet / parabolfästet får ni en bra, enkel lösning och ett trevligare utseende på era fastigheter. Parabolstödet / Parabolfästet monteras på balkongerna och spänns fast mellan golv och tak. Ett enkelt handgrepp gör att parabolstödet sitter fast. På parabolstödet / parabolfästet sitter en arm som parabolen sitter fast på, detta för att få de rätta vinklarna.

Parabolstödet / Parabolfästet är galvaniserat och i båda ändar sitter det gummifötter för att stödet ska sitta fast utan att man behöver borra i varken balkonggolv eller tak.
Som fastighetsägare kan ni välja att antingen sälja eller hyra ut parabolstödet / parabolfästet till era hyresgäster. Det är en bra säkerhetslösning då ni som fastighetsägare troligtvis annars bär ansvaret om någon skadas av en nedfallande parabol.

Ny Återförsäljare, TOOLS SVERIGE AB

Vi har nu skrivit ett leverantörsavtal med Tools Sverige AB och nu ska ni kunna köpa våra produkter i samtliga butiker inom TOOLS kedjan, vi finns inte på lager eller i alla butiker, men frågar ni personalen så har ni produkterna dagen efter.

paso-produkter-ab-tools

Ny Representant för Pa-So Produkter 2015

Vi har nu anställt Hans Eriksson som representant för Pa-So Produkter i Avesta AB

Han kommer resa runt i Sverige och presentera våra produkter och knyta kontakt med nya kunder till oss.

Vill ni träffa Hans och låta han berätta mer om vårat företag så ring han på 070-6014817.