Bra grabbar ska ha bra grejer.

Andreas Jonsson ger tummen upp för våra väggstöd som används för nya omklädningsrummet som byggs på Speedwayarenan i Hallstavik.

Vi önskar Rospiggarna Speedway ett riktigt bra år 2018. (Men se upp för Masarna!)

Ny Produkt, Parabolstöd

DSC_0167DSC_0170

Är ni som fastighetsägare trött på paraboler som skruvas fast i balkongräcken, fönsterkarmar, putsade fasader och kablar som hänger kors och tvärs? Då har vi lösningen!

Med parabolstödet / parabolfästet får ni en bra, enkel lösning och ett trevligare utseende på era fastigheter. Parabolstödet / Parabolfästet monteras på balkongerna och spänns fast mellan golv och tak. Ett enkelt handgrepp gör att parabolstödet sitter fast. På parabolstödet / parabolfästet sitter en arm som parabolen sitter fast på, detta för att få de rätta vinklarna.

Parabolstödet / Parabolfästet är galvaniserat och i båda ändar sitter det gummifötter för att stödet ska sitta fast utan att man behöver borra i varken balkonggolv eller tak.
Som fastighetsägare kan ni välja att antingen sälja eller hyra ut parabolstödet / parabolfästet till era hyresgäster. Det är en bra säkerhetslösning då ni som fastighetsägare troligtvis annars bär ansvaret om någon skadas av en nedfallande parabol.